Αρχική » Τρόποι Πληρωμής

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές λιανικής άνω των 1.000 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με Courier αντικαταβολή. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση. Επιταγές δεν γίνονται δεκτές.

Mε Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις κατηγορίες ανταλλακτικά & αξεσουάρ. Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Courier ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής με κούριερ.

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται έξτρα, το οποίο ποσό αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής συν τα έξοδα αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας.

Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος και για αποστολές με Πρακτορεία Μεταφορών.

Εξόφληση στο Κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τρόπων πληρωμής:

  • Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα για ποσά κάτω των 500€.
  • Εξόφληση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σημείωση: Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας θα γίνει στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Mέσω Πιστωτικής Κάρτας

Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Verisign η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Για αγορές αξίας 500-8000€ γίνονται έως 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. 
Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτες Visa & Mastercard αλλά οχι οι κάρτες Dinners. Επίσης δεχόμαστε προπληρωμένες κάρτες των περισσότερων τραπεζών (Πειραιώς, ALPHA BANK & Eurobank). Οι προπληρωμένες  και οι χρεωστικές κάρτες δεν ισχύουν για πληρωμή με μηνιαίες δόσεις.


Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Mε Τραπεζική Κατάθεση

Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

Eurobank : GR80 0260 2100 0001 0020 1369 744
Δικαιούχος: GREENBIKE I.K.E.

Πειραιώς: GR18 0172 2550 0052 5511 1813 937 
Δικαιούχος: GREENBIKE I.K.E.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων και εφόσον εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με fax 23510-33323 ή με e-mail στο info@greenbike.gr αντίγραφο του καταθετηρίου. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αυτό αφορά.

Mε καταναλωτικό Δάνειο

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank, για οχήματα μεγαλύτερης αξίας των 500€, 6-36 μηνιαίες δόσεις. Όλες οι οριζόμενες προμήθειες, είναι με βάση την τράπεζα Eurobank. Σε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, ενημερώνεστε αρχικά τηλεφωνικώς & έπειτα γραπτώς μέσω email από μέρους μας για τον τρόπο της χρηματοδότησης και των μηνιαίων δόσεων.

 

Για οποιαδήποτε αντιδικία αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση είναι εκείνα του Ν. Πιερίας.