Αρχική » Όροι Χρήσης

Η επιχείρηση

Η IcarOS είναι εισαγωγική εταιρία και ενεργεί στον τομέα τον ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter από το 2011. Με έδρα την πόλη της Κατερίνης, το κοινό έχει αγαπήσει το προϊόν δείχνοντας μεγάλη ανταπόκριση. Η IcarOS εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με στόχο την παρουσίαση μιας  νέας ιδέας στον τρόπο της μετακίνησης, διευκολύνοντας την καθημερινότητα μας καθώς διανύουμε την δεκαετία της ηλεκτροκίνησης !             

Έχοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες του κάθε πελάτη, διαθέτουμε στο κοινό μια μεγάλη συλλογή από ηλεκτρικά μοντέλα, από την οποία μπορεί να επιλέξει ο πελάτης όποιο μοντέλο του ταιριάζει. Το κατάστηματα της εταιρίας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό service και μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Η εταιρία με αφοσίωση, σκληρή δουλειά, αγάπη και εξειδίκευση για την ηλεκτροκίνηση, καθιερώθηκε στην αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων. 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η προσωπική επιχείρηση Καραπάνου Μυρτώ με εμπορική επωνυμία IcarOS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

Τήρηση αρχείου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

Πνευματικά Δικαιώματα 

Η IcarOS ειναι δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης του  Ιστοτόπου www.greenbike.gr

Προστασία προσωπικών στοιχείων & Ασφάλεια συναλλαγών

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την επιχείρηση IcarOS για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης (128 bit) που μας παρέχει η Verisign. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία σας (προσωπικά καθώς και των πιστωτικών σας καρτών) προστατεύονται και στη διαδρομή τους μέχρι την εταιρεία μας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Το Greenbike.gr είναι Online με το πρόγραμμα μηχανογράφησης ERP Pegasus, έτσι ώστε τα προϊόντα να είναι άμεσα ενημερωμένα με τα πραγματικά αποθέματα. Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται και την αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος,  η ΙcarOS διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Δικαιώματα Αγοραστή: 

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (23510-33323) είτε με email (info@greenbike.gr) αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στις συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. Επιστροφές δεν γίνονται στα ηλεκτρικοκίνητα μοντέλα (είτε δίκυκλα είτε τρίκυκλα). Σε ηλεκτροκίνητα μοντέλα είναι δυνατή μόνο η ανταλλαγή του ήδη αγορασμένου μοντέλου με κάποιο άλλο καινούριο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή Προϊόντων

O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός πέντε (5) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν καταγραφεί χιλιομετρικές αποστάσεις.Τα παραπάνω ισχύουν για τα προιόντα κατηγορίας ηλεκτρικά δίκυκλα ή τρίκυκλα. 

Για αιτήση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος απο τις κατηγορίες: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος πρέπει να γίνονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών απο την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός πέντε (5) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται κατόπιν συννενόησης και τηλεφωνικής ενημέρωσης στο 23510-33323.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο και σε άριστη κατάσταση με την συσκευασία που στάλθηκε στον πελάτη, με όλα τα παρελκόμενα και ολα να συνοδευτικά έγγραφα.

Επιστροφή Χρημάτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (on line), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτης και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού. 

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.

Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς στο κατάστημά μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.

Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας μας.

Χρόνος Αποστολής παραγγελιών

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μίας παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

Αποποίηση ευθύνης

H προσωπική επιχείρηση Καραπάνου Μυρτώ δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ 

1.Η επισκευή του προϊόντος θα γίνεται σύμφωνα με την περιγραφή της βλάβης, που υποδεικνύει ο πελάτης. 

2.Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με επίδειξη του δελτίου παραλαβής ή αστυνομικής ταυτότητας με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί πιο πάνω.   

3.Σε περίπτωση που το κόστος επισκευής του προϊόντος κριθεί από τον πελάτη ασύμφορο, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση εργασίας, απασχόλησης ή/και μεταφοράς σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας.  Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, ακόμα και αν δεν απαιτηθεί καμία εργασία επισκευής. 

4.Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη προκαταβολή μέρους του ποσού επισκευής ανάλογα με την περίπτωση. 

5.Τα επισκευασμένα ή μη προϊόντα που δεν παραλαμβάνονται από τους ιδιοκτήτες τους μετά τη σχετική τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος της βλάβης, χρεώνονται με κόστος φύλαξης 30,00€ μηνιαίως από την ημερομηνία ενημέρωσης. 

6.Η μεταφορά από και προς το εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας γίνεται με ευθύνη και έξοδα του πελάτη. 

7.Όλα τα προϊόντα, πρέπει να παραδίδονται προς επισκευή στις κεντρικές εγκαταστάσεις του τεχνικού τμήματος της εταιρείας Καραπανου Γλυκερίας που βρίσκεται στην Αγίας Αικατερίνης 34 & Αγίας Παρασκευής γωνία στην Κατερίνη.

8. Η παράδοση προϊόντων προς επισκευή δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

9. Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται τα παραπάνω καθώς και ότι η ενημέρωση του σχετικά με κάθε θέμα που αφορά στην παροχή υπηρεσιών από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας σχετικά με την επισκευή των προϊόντων που αναφέρονται στο παρόν Δ.Π.Π., μπορεί να γίνεται με απλή ή συστημένη επιστολή καθώς και με μήνυμα ή με τηλεομοιοτυπία, στη διεύθυνση (ταχυδρομική ή ηλεκτρονική) και στον αριθμό κλήσης που έχει δηλώσει πιο πάνω.

Προϋπόθεση για την παραλαβή των προς επισκευή προϊόντων, αποτελεί η αποδοχή των όρων με την υπογραφή του παρόντος Δ.Π.Π. από τον πελάτη,  ή η αποδοχή των όρων του παρόντος Δ.Π.Π. μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax), ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπου και θα δηλώνεται από τον πελάτη η αποδοχή των όρων του παρόντος Δ.Π.Π. 

10. Η ελάχιστη χρέωση που εκάστοτε ισχύει, προκαταβάλλεται.