Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Mε Courier PORTA-PORTA (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) 

Επιλέξτε την Courier PORTA-PORTA για να παραλάβετε την παραγγελία σας, σε μία με τρεις εργάσιμες ημέρες, στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενη ημέρας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο επιλέγοντας "Εργαλεία - Αναζήτηση Αποστολής" που βρίσκεται στο website της courier και μπορείτε να βρείτε εδώ : https://www.elta-courier.gr/search βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. 

Από τον τρόπο 'Αποστολή με Courier' εξαιρούνται όλα τα ηλεκτρικά δίκυκλα ή τρίκυκλα.

Με Πρακτορείο Μεταφορών 

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας  πρακτορεία. Πρωτού γίνει η αποστολή θα ενημερωθείτε μέσω τηλεφώνου για το κόστος παράδοσης εφόσον απαιτείται μεταφόρτωση. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου.

Παραλαβή από Κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας στην Κατερίνη επί της οδού Αγίας Αικατερίνης 34 & Αγίας Παρασκευής γωνία - Τ.Κ.60100, χωρίς καμία επιβάρυνση, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.